Bio

Professor de Biologia i aficionat a la fotografia de natura.
Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
xpobiols@gmail.com
689.16.35.33
Publications
Doble finalista en el II Concurs de Fotografia de Natura “Fauna d'ambients aqüàtics” organitzat pel "Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles (CECB), Limnos (Associació de Defensa del Patrimoni de Banyoles i Comarca) i la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona, (Banyoles, 2002).


Doble premiat en el V Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura Trofeu Montbarbat. Segon premi de muntanya i tercer premi de natura, dins de la categoria de premis socials, (Lloret de Mar 2002).


Premiat en la temàtica de muntanya en el VI Concurs de Fotografia i Natura Trofeu Montbarbat, dins dels premis socials (Lloret de Mar 2004). 

 

Finalista a la categoria general de muntanya, (Lloret de Mar 2003) dins dels premis socials (Lloret de Mar 2004).

Ganador del I Concurs de Fotografia de l'Alta Garrotxa dins de la categoria de "Patrimoni Natural" 2004. Organizat pel "Consorci de l'Alta Garrotxa".

Altres exposicions fotogràfiques a municipis com Barcelona, Sanlúcar de Barrameda, Banyoles, Lloret de Mar, Blanes o St. Feliu de Llobregat.


Publicació de fotografies en el 3er Inventari Nacional Forestal 2004 de la província de Girona i Barcelona pel Ministerio de Medio Ambiente, realizat per Tragsatec.


Participació en les I Jornades de Fotografia "Tartaneros4" de SanLúcar de Barrameda, 2005.

Exposició fotogràfica de natura en les Jornades de Fotografia "Tartaneros4" de SanLúcar de Barrameda, 2005.

Membre del jurat del concurs de fotografia de la Vall de Camprodon (Camprodon 2006 a 2009).


Publicació de fotografies de rèptils/amfibis, en la guia de Amfibios y Réptiles. Ed. Omega 2011.

Presentació de l'exposició fotogràfica "Al Natural", a la casa de cultura La Mongia de Vilamajor (St. Pere de Vilamajor, 2012).

Presentació de l'exposició fotogràfica "Al Natural", al centre de Dinamització i Programació - Ton i Guida (Barcelona, 2016).

Participació en la projecció fotogràfica QGAT FOTO'16 (St. Cugat del Vallès, 2016).